MUĞLA / BODRUM - YUKARIMAZI İLKOKULU

Ock

SwissotelResort Bodrum Beach, Çağdaş Holding, Ted Koleji, Acıbadem, Funtown, Bodrum Belediyesi destekleriyle 23 Nisanda (Funtownda) Yukarımazı ve Yeniköy okullarımızdaki miniklerimizin hayalleri gerçekleştirilmek üzere, heyecanla dilek ağaçlarına asıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ock

MAZI OKULLARI VE KARYA ROTARY KULÜBÜNÜN ORTAK ÇALIŞMASI OLAN ATATÜRK VE CUMHURİYET KONULUÇOCUKLARIMIZIN BİRBİRİNDEN MUHTEŞEM RESİMLERİNİ SERGİLEDİK. EMEKLERİNİZE SAĞLIK İNCİ TANELERİMİZ.

Ock

Okulumuzda Aralık ayının ikinci haftası tüm öğrencilerimiz, veliler ve halkımız ile birlikte yerli malı haftası kutlandı.

Ock

TURMEPA & DENİZ TEMİZ DERNEĞİVE D-MARİN KİDS İLE ‘‘MARİNA  EĞİTİMLERİ’’ PROJESİ KAPSAMINDA BU YIL DA ÇOCUKLARIMIZ “Fark Ettim! Denizlerimiz Bizim Oksijen Kaynağımız" DEDİLER VE PROJE OKULLARI ARASINDA HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI İKİ MUHTEŞEM PROJEMİZ  " YEŞİL OKUL" - "ÇEVRE DOSTU MARTILAR" İLE İKİNCİLİK ALARAK İLÇEMİZİ GURURLA TEMSİL ETTİLER.

Ara

Okulumuzda Sayın Müdürünüz Songül ARSLAN tarafından tüm öğrencilere diyabet eğitimi videoları izletildi.

Kas

Okulumuzda Fen Bilimleri Öğretmeni Senem TEKİN öğrencilerle fen alanında deneyler yaptı. Öğrenciler de çalışmalarını sergileyerek yaparak ve yaşayarak öğrenme modeliyle bilgilerini pekiştirdiler.

Kas

Yukarımazı İlkokulunda saat dokuzu beş geçe saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Türk Bayrağı göndere çekildi ve yarıya indirildi. Akabinde Sayın Okul Müdürümüz Songül ARSLAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı velilerin de yoğun katılımı ile coşkuyla kutladık. Program Sayın Okul Müdürümüz Songül ARSLAN´ın konuşmasıyla başladı.

Kas

İlköğretim Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.Sayın Okul Müdürümüz Songül ARSLAN tarafından yapılan açılış konuşması ardından, öğrenciler tarafından Eğitimin önemi ve okul heyecanı konulu konuşmalarla devam etti.

Haz

Güzel çocuklarımız; sizinle yorulup, yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik. Muhteşem geçen bir yılımızın sonunda karne, şenlik, mezuniyet heyecan ve gururunu hep beraber yaşadık. Emeği geçen ve  köyümüze kadar gelip bizi yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

May

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 11 / 05 / 2017 tarihinde Heredot Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu Bilim Şenliğine, öğrencilerimizin yaptıkları birbirinden güzel eğitici oyuncaklarıyla ve projelerimizle katıldık.

May

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 09 / 05 / 2014 tarihinde Binnaz Karakaya Spor Salonunda düzenlemiş olduğu Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde miniklerimizle oyunlara katıldık.

May

TURMEPA & Deniztemiz Derneği ve D-Marin işbirliği ile başlatılan ve Milli Eğitim Bakanlığıyla imzaladıkları protokolden sonra canım çocuklarımız ve fedakar öğretmen arkadaşlarımızla "Farkettim, Denizlerimiz Bizim Oksijen Kaynağımız" isimli proje kapsamında hazırladığımız "Hayalimizdeki Mavi İçin El Ele " projemiz aylar süren çalışma sonunda bölgemizde birincilik alarak Sabancı Üniversitesi ERG 14. Konferansına davet edilmiştir ve başarıyla proje tanıtımımız  - sunumuz gerçekleşmiştir. Başta çocuklarımız ve öğretmen arkadaşlarımız olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

May

Sevgili öğrencilerimizin 2015-2016 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlamalarını coşkuyla kutladık.

May

Ağaç diken, kendinden başkasını sevdiğini de gösterir dedik ve minik ellerimizle ormanımıza can verdik.