YUKARIMAZI İLKOKULU
Mazıköy Mahallesi Yukarımazı Küme Evleri No79 Bodrum/MUĞLA

VİZYON

Yukarı mazı ilkokulu olarak, bizlere emanet edilen çocuklarımızı, türk milli eğitimin amaçları ve ulu önderimiz mustafa kemal atatürkün ilke ve inkılapları doğrultusunda hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek ve çocuklarımızın bireysel farklılıklarını, ilgi ve becerilerini de dikkate alarak tüm eğitim-öğretim etkinliklerimizi sevgi ile yürüten çağdaş bir bilim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Atatürkçü düşünce sistemini temel alan, çocuklarımıza bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Çocuklarımızın özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız.

Tam Gün

Elektrik

Yerleşim Yeri Bilgisi

Milas-Bodrum yolu üzerinden Güvercinlik - Mumcular istikameti takip edildiğinde Mazı Köyü´ne ulaşılacaktır.